Sigurna prodaja nekretnine uz malu studentsku “prevaru” | Niš Nekretnine

Sigurna prodaja nekretnine uz malu studentsku “prevaru”

 

Svi znamo koliko se studenti na sve moguće načine dovijaju da polože ispite. Nekada jednostavno nema dovoljno vremena da se spremi preobimno gradivo. U takvim situacijama nekada su se koristile tzv. “puškice” za prepisivanje a tehnologija nas je danas dovela do trenutka kada se to radi uz pomoć bubice za ispite.

To i nije tako ispravna stvar kada su u pitanju studenti ali bežične bubice nisu samo vid skrivene komunikacije prilikom polaganja ispita i testova. To je set uredjaj koji vam može pomoći prilikom raznih prezentacija, poslovnih sastanaka, kao i za bilo koju vrstu bežične komunikacije sa sagovornikom.


 

Verovatno se pitate kako Vam to može olakšati prodaju nekretnine.

U današnjem svetu u kome se sve odvija jako brzo, dobra procena i prava informacija su ključne stvari. Prošlo je vreme u kome “dobar utisak” agenta na kupca ostvaruje uspeh prilikom prodaje nekretnina. Vreme interneta i bežičnih komunikacija dovelo je dotle da svako uz pomoć par klikova može saznati sve, a kupovina stana je odluka u koju se ne upušta svakodnevno. Kupac iz drugog grada će Vam prilikom razgledanja stanova postaviti milion pitanja nevezanih za samu nekretninu već i za lokaciju, bitne markete u okruženju, blizinu autobuskih stanica i linija, pijace, banaka i pošte. Skoro da je nemoguće znati sve podatke napamet, a ukoliko ne odgovorite adekvatno, kupac će bez razmišljanja otići u drugu agenciju - onu koja je na profesionalnom nivou zadatka.


Bubice Team Vam nudi pravo rešenje!


U ponudi imamo više vrsta bubica a jedna od najtraženijih je ona koja radi preko bluetooth-a. Konekcija ove bubice je moguća preko svih modela mobilnih telefona a jednostavnija je za upotrebu jer za nju nisu potrebni antena i mokrofon već se komunikacija ostvaruje bežično. Telefon ne mora da bude kod Vas već može biti udaljen do 10m. Funkcioniše tako što se lako stavlja u ušni kanal. Vaš “skriveni” sagovornik, odnosno sekretarica koja je ispred kompjutera, vrlo jednostavno će Vam izdiktirati informaciju kada čuje šta je klijent pitao. Delovaćete profesionalno i nećete rizikovati da kupac “nestane”. Zadovoljan klijent, iako se nije odlučio odmah sigurno će se vratiti baš u vašu agenciju upravo iz razloga dobre informisanosti.


Ukoliko se bavite iznajmljivanjem nekretnina, stvar je još prostija. Brz odgovor na potrebe klijenta na terenu, dovodi do brzog izdavanja stana.

Proverite ovo o čemu govorimo. Testirajte odmah i uverićete se sami. Nakon dugog niza godina u ovom poslu i velikog iskustva sa klijentima, možemo vam sa sigurnošću ponuditi najpovoljnije cene za iznajmljivanje bubica.

 

 

Garantujemo kvalitetom.

 

Postoji mogućnost slanja poštom kao i ličnog preuzimanja.

 

Uz naše usluge nudimo i besplatnu tehničku podršku i uputstva za korišćenje.

 


Najbolja preporuka za Bubice Team je veliki broj zadovoljnih kupaca. Pridružite im se!

 

08.05.2016.
Izvor: sponzorisan članak