Sigurna prodaja nekretnine uz malu studentsku “prevaru”

 

Svi znamo koliko se studenti na sve moguće načine dovijaju da polože ispite. Nekada jednostavno nema dovoljno vremena da se spremi preobimno gradivo. U takvim situacijama nekada su se koristile tzv. “puškice” za prepisivanje a tehnologija nas je danas dovela do trenutka kada se to radi uz pomoć bubice za ispite.

To i nije tako ispravna stvar kada su u pitanju studenti ali bežične bubice nisu samo vid skrivene komunikacije prilikom polaganja ispita i testova. To je set uredjaj koji vam može pomoći prilikom raznih prezentacija, poslovnih sastanaka, kao i za bilo koju vrstu bežične komunikacije sa sagovornikom.


 

Verovatno se pitate kako Vam to može olakšati prodaju nekretnine.

U današnjem svetu u kome se sve odvija jako brzo, dobra procena i prava informacija su ključne stvari. Prošlo je vreme u kome “dobar utisak” agenta na kupca ostvaruje uspeh prilikom prodaje nekretnina. Vreme interneta i bežičnih komunikacija dovelo je dotle da svako uz pomoć par klikova može saznati sve, a kupovina stana je odluka u koju se ne upušta svakodnevno. Kupac iz drugog grada će Vam prilikom razgledanja stanova postaviti milion pitanja nevezanih za samu nekretninu već i za lokaciju, bitne markete u okruženju, blizinu autobuskih stanica i linija, pijace, banaka i pošte. Skoro da je nemoguće znati sve podatke napamet, a ukoliko ne odgovorite adekvatno, kupac će bez razmišljanja otići u drugu agenciju - onu koja je na profesionalnom nivou zadatka.


Bubice Team Vam nudi pravo rešenje!


U ponudi imamo više vrsta bubica a jedna od najtraženijih je ona koja radi preko bluetooth-a. Konekcija ove bubice je moguća preko svih modela mobilnih telefona a jednostavnija je za upotrebu jer za nju nisu potrebni antena i mokrofon već se komunikacija ostvaruje bežično. Telefon ne mora da bude kod Vas već može biti udaljen do 10m. Funkcioniše tako što se lako stavlja u ušni kanal. Vaš “skriveni” sagovornik, odnosno sekretarica koja je ispred kompjutera, vrlo jednostavno će Vam izdiktirati informaciju kada čuje šta je klijent pitao. Delovaćete profesionalno i nećete rizikovati da kupac “nestane”. Zadovoljan klijent, iako se nije odlučio odmah sigurno će se vratiti baš u vašu agenciju upravo iz razloga dobre informisanosti.


Ukoliko se bavite iznajmljivanjem nekretnina, stvar je još prostija. Brz odgovor na potrebe klijenta na terenu, dovodi do brzog izdavanja stana.

Proverite ovo o čemu govorimo. Testirajte odmah i uverićete se sami. Nakon dugog niza godina u ovom poslu i velikog iskustva sa klijentima, možemo vam sa sigurnošću ponuditi najpovoljnije cene za iznajmljivanje bubica.

 

 

Garantujemo kvalitetom.

 

Postoji mogućnost slanja poštom kao i ličnog preuzimanja.

 

Uz naše usluge nudimo i besplatnu tehničku podršku i uputstva za korišćenje.

 


Najbolja preporuka za Bubice Team je veliki broj zadovoljnih kupaca. Pridružite im se!

 

08.05.2016.
Izvor: sponzorisan članak